Ψηφιακός κατάλογος QR

Ανέπαφος κατάλογος με QR CODE για το εστιατόριο σας

Ο ανέπαφος κατάλογος ήρθε για να μείνει

Το easy MENU είναι το τέλειο εργαλείο για εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα και άλλους τύπους επιχειρήσεων για να παρέχουν στους πελάτες τους ένα ελκυστικό μενού QR, ψηφιακό μενού και να τους βοηθήσουν να παραγγείλουν με μερικά απλά κλικ από το μενού του εστιατορίου, το μενού του καφέ. Ενισχύστε την απήχησή σας, εμπνεύστε το κοινό σας, μειώστε το κόστος και εξοικονομήστε χρόνο χρησιμοποιώντας αυτό το μοναδικό εργαλείο. 

Ανέπαφος κατάλογος ή Ψηφιακό μενού

Ελέγξτε το μενού απευθείας

στο smartphone σας

Σαρώστε τον κωδικό QR

από το τηλέφωνό σας

Δημιουργήστε διαδραστικό μενού με κωδικό QR

✔ Δημιουργήστε διαδραστικό μενού με κωδικό QR

✔ Ενημέρωση μενού άμεσα

✔ Κωδικοί QR για τα τραπέζια σας

✔ Περιγραφές στοιχείων μενού

Ξεκάθαρες τιμές χωρίς ψηλά γράμματα

Πλάνα ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η διαχείριση Social Media έχει σχέση με το Digital Marketing τελικά;

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που ακούμε! Η σύντομη απάντηση είναι ότι το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media marketing) είναι μία από τις υπηρεσίες που εμπίπτουν στην ομπρέλα των υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ (digital marketing).

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένας όρος που περιλαμβάνει όλες τις  μεθόδους ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορείτε να εκτελέσετε, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης), διαφημίσεις PPC (πληρωμή ανά κλικ), μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ περιεχομένου και πολλά άλλα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μόνο ένα συστατικό στοιχείο που λειτουργεί κάτω από μια μεγαλύτερη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε μια πλήρης υπηρεσία παροχής υπηρεσιών που προσφέρει μάρκετινγκ στα κοινωνικά μέσα

Πρέπει να είμαι ενεργός σε όλες τις πλατφόρμες social media;

Εάν χρησιμοποιείτε τα social media εδώ και λίγο καιρό, πιθανότατα έχετε δει και αλληλεπιδράσετε με την ανάρτηση ή τη διαφήμιση μιας επιχείρησης- ειδικά αν ήταν μια μάρκα που σας αρέσει! Το κοινό -στόχος σας δεν διαφέρει. Τους αρέσει να ασχολούνται με μάρκες που προτιμούν και εμπιστεύονται. Πώς δημιουργείτε όμως αυτή την εμπιστοσύνη επωνυμίας-καταναλωτή;

Εκεί έρχεται το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων ή social media marketing, ή επίσης κοινώς γνωστό ως προώθηση SMM. Αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος ψηφιακού μάρκετινγκ στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και στην εδραίωση της εμπιστοσύνης της μάρκας δημιουργώντας μια σταθερή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επωνυμία σας. Αλλά πραγματικά, πόσο σημαντικό είναι ένα κοινωνικό μέσο για μια επιχείρηση σαν τη δική σας; Δείτε τα παραπάνω στατιστικά!

Τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης Social Media

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την διαχείριση Social Media

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις

Όλα διοικούνται από εσάς πρώτα. Συμφωνούμε αμοιβαία για τη στρατηγική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να εγκρίνετε τα πάντα πρίν βγούν στον αέρα. Θα μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας με απρόσκοπτο τρόπο και έτσι απαιτεί πολύ λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Πάρτε περισσότερα για τα χρήματά σας

Δεν θέλουμε να μας πληρώσετε ένα υψηλό ποσό. Προτιμούμε να μας πληρώσετε για το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας και να ξοδέψετε τυχόν πρόσθετο προϋπολογισμό σε διαφημίσεις επί πληρωμή. Αυτό θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσει και εσάς.
Η σχέσεις που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας είναι αμοιβαίας εμπιστοσύνης και έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Συμβάσεις χαμηλού κινδύνου

Δεν υπάρχουν χρονικές δεσμεύσεις. Η υπηρεσία είναι μήνα/μήνα (εκτός εάν επιλέξετε άλλο τρόπο). Εμείς σε κάθε περίπτωση σας παρέχουμε εξαιρετική δουλειά. Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αποδειχθεί ότι παράγουν θετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας σε διάφορους κλάδους

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο;

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου


Μιλήστε με έναν συνεργάτη μας μέσω live chat, ζωντανά

Στείλτε μας email ή καλέστε μας από εδώ