Διαφημίσεις Social Media

Ολοκληρωμένες λύσεις για διαφήμιση στα Social Media

Υπηρεσία διαφήμισης Social Media

Οι υπηρεσίες διαφήμισης Social Media σας βοηθούν να δημιουργήσετε άμεσα αποτελέσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνδέουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με χιλιάδες άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά. Οι διαφημιστικές μας υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε την πιο οικονομική και στοχευμένη μορφή διαφήμισης που είναι διαθέσιμη σήμερα. Επομένως, αν αναζητάτε αποτελεσματικούς τρόπους για να ενισχύσετε τη γενιά των πελατών σας, την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, τις μετατροπές και τις πωλήσεις σας, τότε η διαφημιστική μας εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε. 

Οι Διαφημιστικές Υπηρεσίες μας στα Social Media μπορούν να σας βοηθήσουν:

Αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα, πωλήσεις και μετατροπές από καμπάνιες  Social Media

Οι Διαφημιστικές Υπηρεσίες μας στα Social Media μπορούν να σας βοηθήσουν:

Ξοδέψτε τα χρήματά σας με σύνεση

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η πιο οικονομική μορφή διαφήμισης που διατίθεται σήμερα. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να ξοδέψετε 5 $ και να προσεγγίσετε 1.000 άτομα. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, οι διαφημιστικές μας υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης είναι 3 φορές λιγότερο δαπανηρές.

Διαφημιστείτε στα ακριβή δημογραφικά σας στοιχεία

Η κοινωνική διαφήμιση είναι ισχυρή επειδή μπορείτε να στοχεύσετε τα ακριβή δημογραφικά στοιχεία σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε άτομα με βάση:

Δημογραφικά στοιχεία: Εκτελέστε καμπάνιες στοχευμένες με λέιζερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε άτομα με βάση τα ενδιαφέροντά τους και τις διαδικτυακές συμπεριφορές τους. Μπορούμε να στοχεύσουμε συγκεκριμένες ηλικίες, τοποθεσίες, επίπεδα εισοδήματος και πολλά άλλα!

Επισκέπτες ιστότοπου: Προσθέστε pixel επαναστόχευσης στον ιστότοπό σας και διαφημιστείτε στους πρόσφατους επισκέπτες του ιστότοπου. Μόνο το 1-2% των επισκεπτών μετατρέπουν την πρώτη τους επίσκεψη. Θα χρησιμοποιήσουμε επαναληπτικό μάρκετινγκ για να αυξήσουμε το ποσοστό σας

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες διαφήμισης στα Social Media;

Το κόστος διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βασίζεται σε δύο πράγματα. Πρώτον, ο προϋπολογισμός της διαφήμισής σας. Δεύτερον, το κόστος του χρόνου σας. Οι υπηρεσίες μας είναι εδώ για να σας παρέχουν βοήθεια από ειδικούς βελτιστοποιώντας τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξοικονομώντας χρόνο για να το κάνετε. Αυτό είναι διπλή νίκη για εσάς.

Οι Διαφημιστικές Υπηρεσίες μας στα Social Media

 • Διαφημίσεις Facebook

  Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο μέσος χρήστης του Facebook φέρεται να έχει κάνει κλικ σε 12 διαφημίσεις Facebook τις τελευταίες 30 ημέρες.
  ✓ Το 6% των επαγγελματιών μάρκετινγκ δήλωσε ότι χρησιμοποιεί διαφημίσεις βίντεο στο Facebook.
  ✓Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook φτάνουν τα 1,95 δισεκατομμύρια από τα 2,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες της πλατφόρμας.
  Το Facebook παραμένει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα διαφήμισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τις επιχειρήσεις ώστε να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστό. Είτε είστε εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, B2C ή B2B, προσεγγίστε ευκολότερα την αγορά-στόχο σας με τη διαφήμιση στο Facebook.

 • Υπηρεσίες διαφήμισης Instagram

  Χρησιμοποιώντας τις διαφημίσεις Instagram, μπορείτε να προσεγγίσετε πάνω από ένα δισεκατομμύριο άτομα. Το 92% των χρηστών του Instagram δήλωσαν ότι ακολούθησαν μια επωνυμία, επισκέφτηκαν τον ιστότοπο/σελίδα προορισμού τους ή έκαναν μια αγορά αφού είδαν το προϊόν/την υπηρεσία τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η απήχηση διαφημίσεων Instagram είναι έως και 5,7%. Χρησιμοποιήστε μία από τις πιο ελκυστικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέχρι σήμερα για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τραβήξτε την προσοχή των χρηστών στη ροή ειδήσεων του Instagram με ελκυστικές διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπηρεσίες διαφήμισης Social Media: Η διαδικασία μας

 • Αναπτύξτε μια πραγματική στρατηγική διαφήμισης

  Μην ξοδεύετε άλλα χρήματα μέχρι να έχετε μια στρατηγική διαφήμισης στα Social Media. Θα αναπτύξουμε μια σαφή και συνοπτική στρατηγική διαφήμισης για την επιχείρησή σας.

 • Δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις

  Δημιουργούμαι διαφημίσεις στις οποίες οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να κάνουν κλικ. Οι ειδικοί διαφημίσεων της εταιρείας μάρκετινγκ θα συντάξουν το αντίγραφο της διαφήμισής σας, τους τίτλους και θα αναπτύξουν εικόνες για την καμπάνια σας. Επίσης, θα κάνουμε μια δοκιμή διαχωρισμού A/B των διαφημίσεών σας για να προσδιορίσουμε ποιες διαφημίσεις έχουν τα περισσότερα αποτελέσματα.

 • Παρακολουθήστε τις διαφημίσεις σας και βελτιστοποιήστε

  Προσδιορίστε γρήγορα περιοχές με χαμηλή απόδοση των διαφημιστικών σας καμπανιών. Θα παρακολουθούμε καθημερινά την καμπάνια σας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης που έχετε επιλέξει. Εάν τα αποτελέσματα αρχίσουν να μειώνονται, θα το εντοπίσουμε αμέσως και θα θέσουμε σε παύση τις διαφημίσεις χαμηλής απόδοσης. Επιπλέον, μπορούμε να λανσάρουμε νέες διαφημίσεις για να συνεχίσουμε να εμφανίζονται τα αποτελέσματα.

 • Αναφορά και Επικοινωνία

  Κατανοήστε την απόδοση των διαφημίσεών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ειδικός των διαφημίσεών σας θα προετοιμάσει αναφορές για να τις ελέγχετε σε μηνιαία ή δύο εβδομάδες. Επιπλέον, θα εγκαταστήσουμε την παρακολούθηση μετατροπών στις διαφημίσεις σας. Αυτό θα αναφέρει τον αριθμό των μετατροπών που δημιουργούμε με τις διαφημιστικές υπηρεσίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

#1 Διαφημιστική εταιρεία στα Social Media

Αποκτήστε προσιτή και αποτελεσματική διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο;

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου


Μιλήστε με έναν συνεργάτη μας μέσω live chat, ζωντανά

Στείλτε μας email ή καλέστε μας από εδώ