Διαφημίσεις Social Media

Ολοκληρωμένες λύσεις για διαφήμιση στα Social Media

Στοχευμένες Διαφημίσεις Social Media

Οι διαφημίσεις στα Social Media σας βοηθούν να δημιουργήσετε άμεσα αποτελέσματα. Συνδέουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με χιλιάδες άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτά. Οι διαφημιστικές μας υπηρεσίες για διαφήμιση social media θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε την πιο οικονομική και στοχευμένη μορφή διαφήμισης που είναι διαθέσιμη σήμερα. Επομένως, αν αναζητάτε αποτελεσματικούς τρόπους για να ενισχύσετε τη γενιά των πελατών σας, την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, τις μετατροπές και τις πωλήσεις σας, τότε η διαφημιστική μας εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε. 

Οι Διαφημιστικές Υπηρεσίες μας στα Social Media μπορούν να σας βοηθήσουν:

Αποκτήστε περισσότερη επισκεψιμότητα, πωλήσεις και μετατροπές από καμπάνιες  Social Media

Οι διαφημίσεις Social Media μπορούν να σας βοηθήσουν:

Ξοδέψτε τα χρήματά σας με σύνεση

Η διαφήμιση στα social media είναι η πιο οικονομική μορφή διαφήμισης που διατίθεται σήμερα. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να ξοδέψετε 5€ και να προσεγγίσετε 1.000 άτομα. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, οι διαφημιστικές μας υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης είναι 3 φορές λιγότερο δαπανηρές.

Διαφημιστείτε στα ακριβή δημογραφικά σας στοιχεία

Η διαφήμιση στα Social Media είναι ισχυρή επειδή μπορείτε να στοχεύσετε τα ακριβή δημογραφικά στοιχεία σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε άτομα με βάση:

Δημογραφικά στοιχεία: Εκτελέστε καμπάνιες στοχευμένες στα social media με βάση τα ενδιαφέροντά τους και τις διαδικτυακές συμπεριφορές τους. Μπορούμε να στοχεύσουμε συγκεκριμένες ηλικίες, τοποθεσίες, επίπεδα εισοδήματος και πολλά άλλα!

Επισκέπτες ιστότοπου: Προσθέστε pixel επαναστόχευσης στον ιστότοπό σας και διαφημιστείτε στους πρόσφατους επισκέπτες του ιστότοπου. Μόνο το 1-2% των επισκεπτών μετατρέπουν την πρώτη τους επίσκεψη. Θα χρησιμοποιήσουμε επαναληπτικό μάρκετινγκ για να αυξήσουμε το ποσοστό σας

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες διαφήμισης στα Social Media;

Το κόστος διαφήμισης Social Media βασίζεται σε δύο πράγματα. Πρώτον, ο προϋπολογισμός της διαφήμισής σας. Δεύτερον, το κόστος του χρόνου σας. Οι υπηρεσίες μας είναι εδώ για να σας παρέχουν βοήθεια από ειδικούς βελτιστοποιώντας τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στα Social Media και εξοικονομώντας χρόνο για να το κάνετε. Αυτό είναι διπλή νίκη για εσάς.

Διαφημίσεις στα Social Media ανά κοινωνικό δίκτυο

 • Διαφημίσεις Facebook

  Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο μέσος χρήστης του Facebook φέρεται να έχει κάνει κλικ σε 12 διαφημίσεις Facebook τις τελευταίες 30 ημέρες.
  ✓ Το 6% των επαγγελματιών μάρκετινγκ δήλωσε ότι χρησιμοποιεί διαφημίσεις βίντεο στο Facebook.
  ✓Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook φτάνουν τα 1,95 δισεκατομμύρια από τα 2,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες της πλατφόρμας.
  Το Facebook παραμένει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα διαφήμισης social media για τις επιχειρήσεις ώστε να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστό. Είτε είστε εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, B2C ή B2B, προσεγγίστε ευκολότερα την αγορά-στόχο σας με τη διαφήμιση στο Facebook.

 • Διαφημίσεις στο Instagram

  Χρησιμοποιώντας τις διαφημίσεις Instagram, μπορείτε να προσεγγίσετε πάνω από ένα δισεκατομμύριο άτομα. Το 92% των χρηστών του Instagram δήλωσαν ότι ακολούθησαν μια επωνυμία, επισκέφτηκαν τον ιστότοπο/σελίδα προορισμού τους ή έκαναν μια αγορά αφού είδαν το προϊόν/την υπηρεσία τους στην πλατφόρμα instagram. Η απήχηση διαφημίσεων Instagram είναι έως και 5,7%. Χρησιμοποιήστε μία από τις πιο ελκυστικές πλατφόρμες social media μέχρι σήμερα για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Τραβήξτε την προσοχή των χρηστών στη ροή ειδήσεων του Instagram με ελκυστικές διαφημίσεις στα Social Media.

Διαφήμιση Social Media: Η διαδικασία μας

 • Αναπτύξτε μια πραγματική στρατηγική διαφήμισης

  Μην ξοδεύετε άλλα χρήματα μέχρι να έχετε μια στρατηγική διαφήμισης στα Social Media. Θα αναπτύξουμε μια σαφή και συνοπτική στρατηγική διαφήμισης για την επιχείρησή σας.

 • Δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις

  Δημιουργούμαι διαφημίσεις στις οποίες οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να κάνουν κλικ. Οι ειδικοί διαφημίσεων της εταιρείας μάρκετινγκ θα συντάξουν το αντίγραφο της διαφήμισής σας, τους τίτλους και θα αναπτύξουν εικόνες για την καμπάνια σας. Επίσης, θα κάνουμε μια δοκιμή διαχωρισμού A/B των διαφημίσεών σας για να προσδιορίσουμε ποιες διαφημίσεις έχουν τα περισσότερα αποτελέσματα.

 • Παρακολουθούμε τις διαφημίσεις σας και βελτισοποιούμε

  Προσδιορίζουμε γρήγορα περιοχές με χαμηλή απόδοση των διαφημιστικών σας καμπανιών. Θα παρακολουθούμε καθημερινά την καμπάνια σας στα social media που έχετε επιλέξει. Εάν τα αποτελέσματα αρχίσουν να μειώνονται, θα το εντοπίσουμε αμέσως και θα θέσουμε σε παύση τις διαφημίσεις χαμηλής απόδοσης. Επιπλέον, μπορούμε να λανσάρουμε νέες διαφημίσεις για να συνεχίσουμε να εμφανίζονται τα αποτελέσματα.

 • Αναφορά και Επικοινωνία

  Κατανοήστε την απόδοση των διαφημίσεών σας στα Social Media. Ο ειδικός των διαφημίσεών σας θα προετοιμάσει αναφορές για να τις ελέγχετε σε μηνιαία ή ανά δύο εβδομάδες. Επιπλέον, θα εγκαταστήσουμε την παρακολούθηση μετατροπών στις διαφημίσεις σας. Αυτό θα αναφέρει τον αριθμό των μετατροπών που δημιουργούμε με τις διαφημίσεις στα social media

#1 Διαφημιστική εταιρεία στα Social Media

Αποκτήστε προσιτή και αποτελεσματική διαφήμιση στα Social Media

Συχνές ερωτήσεις για την διαφήμιση στα Social Media

Οι βασικοί δείκτες απόδοσης που εξετάζουμε είναι η επισκεψιμότητα και οι μετατροπές. Θα αξιολογήσουμε πόση επισκεψιμότητα λαμβάνει ο ιστότοπός σας και πόσα άτομα πραγματικά μετατράπηκαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το μέγεθος της επισκεψιμότητας κάθε μήνα θα ποικίλλει. Εξαρτάται από 1) πόσο αποτελεσματική κάνουμε την καμπάνια σας και 2) από τον διαφημιστικό σας προϋπολογισμό. Όσο περισσότερα καύσιμα έχουμε στη δεξαμενή, τόσο περισσότερα αποτελέσματα μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς.

Ο αριθμός των μετατροπών θα ποικίλλει επίσης. Θα μπορούμε να παρακολουθούμε τον αριθμό των μετατροπών από τις διαφημίσεις μας. Αυτό θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα απόδοσης των διαφημιστικών μας καμπανιών για να κάνουμε σταδιακές βελτιώσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, πιστεύουμε ότι το ποσοστό μετατροπών σας θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις μετατροπές που δεν ελέγχουμε. Αυτό περιλαμβάνει την τιμή, την ποιότητα του προϊόντος, τον προορισμό του ιστότοπου και την αγορά στην οποία ανταγωνίζεστε.

Η απάντηση είναι – εξαρτάται. Η διαφήμιση στα Social Media απαιτεί από εσάς να ξοδεύετε χρήματα, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τύποι διαφημιστικών καμπανιών που μπορείτε να εκτελέσετε. Ορισμένες καμπάνιες ακολουθούν το μοντέλο πληρωμής ανά κλικ παρόμοιο με το Google Ads, ενώ άλλες επικεντρώνονται στις εμφανίσεις. Ωστόσο, το ακριβές ποσό που πρέπει να διαθέσετε για τις καμπάνιες σας στα Social Media θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες.

Συνιστούμε στους πελάτες μας να λαμβάνουν υπόψη τη μέση αξία διάρκειας ζωής ενός πελάτη για την επιχείρησή τους. Μόλις το καταλάβετε, προσδιορίστε το μέγιστο που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για να αποκτήσετε έναν πελάτη. Με έναν έμπειρο διαχειριστή διαφημίσεων social media, πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πελάτες με κερδοφόρο ποσοστό με την πάροδο του χρόνου.

Υπάρχει μια εφάπαξ χρέωση ρύθμισης που σχετίζεται με την υπηρεσία διαφήμισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η χρέωση αφορά το χρόνο ρύθμισης της καμπάνιας σας για εξυπηρέτηση. Περιλαμβάνει την εγκατάστασή σας στο λογισμικό αναλυτικών στοιχείων μας, τα συστήματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη δημιουργία τυχόν απαραίτητων διαφημιστικών λογαριασμών και σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας. Ένας από τους συμβούλους πωλήσεών μας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το καλύτερο σχέδιο δράσης και να αναπτύξετε μια πρόταση για εσάς. Μετά την έγκρισή σας, θα σας στείλουμε ένα συμβόλαιο και θα ξεκινήσουμε την καμπάνια σας το συντομότερο δυνατό.

 

 

Θα μάθουμε την επιχείρησή σας στέλνοντάς σας ένα ερωτηματολόγιο. Μετά την ολοκλήρωση, θα προγραμματίσουμε μια εναρκτήρια κλήση μαζί σας για να συζητήσουμε το ερωτηματολόγιο για σκοπούς επικύρωσης των απαντήσεών σας. Επίσης, σε περίπτωση που μπορεί να έχουμε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρησή σας. Μετά την κλήση έναρξης, θα κάνουμε περισσότερη έρευνα και θα αναπτύξουμε μια στρατηγική που είναι συγκεκριμένη για την επιχείρησή σας.

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο;

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Μιλήστε με έναν συνεργάτη μας μέσω live chat, ζωντανά

Στείλτε μας email ή καλέστε μας από εδώ