Διαχείριση Social Media Ηράκλειο Κρήτης

Ολοκληρωμένη διαχείριση Social Media από ειδικούς

Επιτύχετε μεγαλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερες μετατροπές πελατών με τα Social Media

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης Social Media, διαχείριση διαφημίσεων σε Facebook & Instagram, SEO ή αλλιώς μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και δημιουργία ιστοσελίδων & eshop. H διαχείριση των social media και γενικά το digital marketing είναι αυτό στο οποίο ειδικευόμαστε και είναι ο πυρήνας της επιχείρησής μας. Τρώμε, κοιμόμαστε και αναπνέουμε για τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσουμε τις τοπικές εταιρείες στο Ηράκλειο να αναπτυχθούν στο διαδίκτυο. Χρειάζεστε περισσότερες πωλήσεις; Θέλετε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα στα social media; Μίλα μας σήμερα.

Σχεδόν το 75% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν λαμβάνουν μια απόφαση αγοράς. Είναι ένα κρίσιμο σημείο επαφής για τους αγοραστές.

Εταιρεία διαχείρισης Social Media Ηράκλειο Κρήτης

Εάν θέλετε το brand σας να αναγνωριστεί από το κοινό-στόχο σας, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε είναι μέσω των Social Media. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν πραγματικά τεράστια διαφορά στη στρατηγική μάρκετινγκ των επιχειρήσεων σήμερα. Πέρασαν οι εποχές που αυτές οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για προσωπικούς λόγους. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα brand σε όλο τον κόσμο συρρέουν σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους, να προωθήσουν την επιχείρησή τους, να δημιουργήσουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να ενισχύσουν τις μετατροπές τους.

Δείτε τον τρόπο που κάνουμε την διαχείριση

Κάθε post που δημιουργεί η ομάδα μας περνάει από τα παρακάτω άτομα

Marketeer

Είναι ο υπεύθυνος χάραξης της στρατηγικής

copywriter

Copywriter

Είναι ο υπεύθυνος για τα κείμενα που θα γραφτούν στην δημοσίευση

designer-freelance-occupation-avatar-512

Designer

Είναι ο υπεύθυνος για τις εικόνες και τα βίντεο που θα δημοσιευτούν

Οι υπηρεσίες μας Social Media στο Ηράκλειο Κρήτης

μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί εστιάζοντας σε τρεις βασικούς τομείς:

Ξεκάθαρες τιμές χωρίς ψηλά γράμματα

Πλάνα ανάλογα με τις ανάγκες σας

Γιατί πρέπει να προωθήσετε την επωνυμία σας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία τι κλάδο ή μέγεθος είναι η επιχείρησή σας. Η εκτέλεση εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα φέρει σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Από καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεις B2C, επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες, εταιρείες B2B, έως μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς – η στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ θα είναι πιο αποτελεσματική με ένα σχέδιο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στην πραγματικότητα, το 54% των διαδικτυακών καταναλωτών χρησιμοποιεί πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την έρευνα προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό είναι το πόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την απόφαση αγοράς των πιθανών πελατών σας.

Η #1 επιλογή σας για Social Media Marketing στο Ηράκλειο

Υπηρεσίες Digital Marketing στο Ηράκλειο

Η διαφημιστική εταιρεία easymat έχει παρουσία σε Ελλάδα & Λονδίνο. Το φάσμα των υπηρεσίων που παρέχουμε αφορά

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο;

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου


Μιλήστε με έναν συνεργάτη μας μέσω live chat, ζωντανά

Στείλτε μας email ή καλέστε μας από εδώ