Διαχείριση Social Media

Ολοκληρωμένη διαχείριση Social Media από ειδικούς

Εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας μέσω των Social Media

Στην εποχή που ζούμε, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το δυνατότερο κανάλι επικοινωνίας, που είναι στα Social media. Η απλή παρουσία με έναν επαγγελματικό λογαριασμό δεν είναι πλέον αρκετή. Χρειάζεται σωστό πλάνο marketing , συνέπεια και την κατάλληλη ομάδα. 

Σχεδόν το 75% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν λαμβάνουν μια απόφαση αγοράς. Είναι ένα κρίσιμο σημείο επαφής για τους αγοραστές.

Η διαχείριση Social Media θα σε βοηθήσει

Στην αναγνωρισιμότητα του Brand σου

Στην δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες σου

Στην αύξηση της επισκεψιμότητας του website σου

Τι κερδίζεις με την διαχείριση social media

Το κοινό σας

Τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας, με πρωτότυπο περιεχόμενο και βοηθήστε να αλληλεπιδράσει μαζί σας

Ενισχύστε το brand σας

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε brand awareness (αναγνωρισημότητα του σήματος σας)

Κερδίστε νέους ακόλουθους

Δείξτε την δυναμικότητα του brand σας με νέους ακόλουθους. Κερδίστε likes & shares

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Η σωστή διαχείριση και η καθημερινή ανανέωση βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεων και του τζίρου σας

Δείτε τον τρόπο που κάνουμε την διαχείριση

Κάθε post που δημιουργεί η ομάδα μας περνάει από τα παρακάτω άτομα

Marketeer

Είναι ο υπεύθυνος χάραξης της στρατηγικής

copywriter

Copywriter

Είναι ο υπεύθυνος για τα κείμενα που θα γραφτούν στην δημοσίευση

designer-freelance-occupation-avatar-512

Designer

Είναι ο υπεύθυνος για τις εικόνες και τα βίντεο που θα δημοσιευτούν

Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά

✔ Τα Social Media σήμερα

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε. Ο αριθμός των χρηστών των social media έχει αυξηθεί έως και πάνω από 4 δισεκατομμύρια (το οποίο θα είναι διπλάσιο από ότι ήταν το 2015!). Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον 8 διαφορετικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- και δεν τους έχουν απλώς, τους χρησιμοποιούν για να αλληλεπιδρούν με φίλους ή με εταιρείες που τους ενδιαφέρουν.

✔ Τι σημαίνει διαχείριση social media

Μέσω των social media πετυχαίνουμε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας, να δημιουργήσετε ένα στοχευμένο κοινό, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του website σας και τελικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Όλα αυτά ακούγονται αρκετά καλά, σωστά; Λοιπόν, από πού ξεκινάς; Μερικές από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε αυτό είναι το Facebook, το Instagram, το Twitter, το LinkedIn και το Pinterest.

✔ Πώς μπορεί μια καμπάνια στα social media να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Σκεφτείτε τον αριθμό των ανθρώπων που είπαμε ότι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα. Με τον ρυθμό αύξησης (και συνεχίζει να αναπτύσσεται) τα κοινωνικά δίκτυα, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα ποσοστό του κοινού -στόχου σας σε αυτές τις πλατφόρμες.

Το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας βοηθά να βάλετε στρατηγικό περιεχόμενο κοινωνικών μέσων ή/και διαφημίσεις κοινωνικής δικτύωσης μπροστά τους, όπου ήδη κάνουν κύλιση και περνούν το χρόνο τους. Αυτό δίνει στην επιχείρησή σας πολύτιμη, εκτεταμένη και στοχευμένη έκθεση.

Διαχείριση Social Media τιμές

Ξεκάθαρες τιμές χωρίς ψηλά γράμματα​| Πλάνα ανάλογα με τις ανάγκες σας

easy Start UP

169 / μήνα
 • 8 post / μήνα
 • Σε ένα κοινωνικό δίκτυο (πχ facebook)
 • Στρατηγική περιεχομένου
 • Μοναδικό περιεχόμενο
 • #hashtags για την επιχείρηση
 • Στατιστικά

easy Professional

249 / μήνα
 • 20 post / μήνα
 • Σε δύο κοινωνικά δίκτυα (πχ facebook & instagram)
 • Στρατηγική περιεχομένου
 • Μοναδικό περιεχόμενο
 • #hashtags για την επιχείρηση
 • Στατιστικά
 • Post με Video

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Η διαχείριση Social Media έχει σχέση με το Digital Marketing τελικά;

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που ακούμε! Η σύντομη απάντηση είναι ότι η διαχείριση social media (social media marketing) είναι μία από τις υπηρεσίες που εμπίπτουν στην ομπρέλα των υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ (digital marketing).

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένας όρος που περιλαμβάνει όλες τις  μεθόδους ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορείτε να εκτελέσετε, συμπεριλαμβανομένου της διαχείρισης Social Media, SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης), διαφημίσεις PPC (πληρωμή ανά κλικ), μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ περιεχομένου και πολλά άλλα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η διαχείριση social media είναι μόνο ένα συστατικό στοιχείο που λειτουργεί κάτω από μια μεγαλύτερη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε μια πλήρης υπηρεσία παροχής υπηρεσιών που προσφέρει και διαχείριση social media.

Διαχείριση Social Media με αριθμούς

Πρέπει να είμαι ενεργός σε όλες τις πλατφόρμες social media;

Εάν χρησιμοποιείτε τα social media εδώ και λίγο καιρό, πιθανότατα έχετε δει και αλληλεπιδράσετε με την ανάρτηση ή τη διαφήμιση μιας επιχείρησης- ειδικά αν ήταν μια μάρκα που σας αρέσει! Το κοινό -στόχος σας δεν διαφέρει. Τους αρέσει να ασχολούνται με μάρκες που προτιμούν και εμπιστεύονται. Πώς δημιουργείτε όμως αυτή την εμπιστοσύνη επωνυμίας-καταναλωτή;

Εκεί έρχεται η διαχείριση social media, ή επίσης κοινώς γνωστό ως προώθηση SMM. Αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος ψηφιακού μάρκετινγκ στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και στην εδραίωση της εμπιστοσύνης της μάρκας δημιουργώντας μια σταθερή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επωνυμία σας. Αλλά πραγματικά, πόσο σημαντικό είναι ένα κοινωνικό μέσο για μια επιχείρηση σαν τη δική σας; Δείτε τα παραπάνω στατιστικά!

Τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης Social Media

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την διαχείριση Social Media

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις

Όλα γίνονται σε συνεννόηση από εσάς πρώτα. Συμφωνούμε αμοιβαία για τη στρατηγική & διαχείριση των Social Media και μπορείτε να εγκρίνετε τα πάντα πρίν βγούν στον αέρα. Θα μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας με απρόσκοπτο τρόπο και έτσι απαιτεί πολύ λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Πάρτε περισσότερα για τα χρήματά σας

Δεν θέλουμε να μας πληρώσετε ένα υψηλό ποσό. Προτιμούμε να μας πληρώσετε για το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας και να ξοδέψετε τυχόν πρόσθετο προϋπολογισμό σε διαφημίσεις επί πληρωμή. Αυτό θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσει και εσάς.
Η σχέσεις που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας είναι αμοιβαίας εμπιστοσύνης και έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Συμβάσεις χαμηλού κινδύνου

Δεν υπάρχουν χρονικές δεσμεύσεις. Η υπηρεσία είναι μήνα/μήνα (εκτός εάν επιλέξετε άλλο τρόπο). Εμείς σε κάθε περίπτωση σας παρέχουμε εξαιρετική δουλειά. Οι υπηρεσίες διαχείριση Social Media έχουν αποδειχθεί ότι παράγουν θετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας σε διάφορους κλάδους

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο;

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου


Μιλήστε με έναν συνεργάτη μας μέσω live chat, ζωντανά

Στείλτε μας email ή καλέστε μας από εδώ