Διαχείριση Social Media

Ολοκληρωμένη διαχείριση Social Media από ειδικούς

Εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας μέσω των Social Media

Στην εποχή που ζούμε, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το δυνατότερο κανάλι επικοινωνίας, που είναι στα Social media. Η απλή παρουσία με έναν επαγγελματικό λογαριασμό δεν είναι πλέον αρκετή. Χρειάζεται σωστό πλάνο marketing , συνέπεια και την κατάλληλη ομάδα. 

Σχεδόν το 75% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν λαμβάνουν μια απόφαση αγοράς. Είναι ένα κρίσιμο σημείο επαφής για τους αγοραστές.

Η διαχείριση Social Media θα σε βοηθήσει

Στην αναγνωρισιμότητα του Brand σου

Στην δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες σου

Στην αύξηση της επισκεψιμότητας του website σου

Τι κερδίζεις με την διαχείριση social media

Το κοινό σας

Τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας, με πρωτότυπο περιεχόμενο και βοηθήστε να αλληλεπιδράσει μαζί σας

Ενισχύστε το brand σας

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε brand awareness (αναγνωρισημότητα του σήματος σας)

Κερδίστε νέους ακόλουθους

Δείξτε την δυναμικότητα του brand σας με νέους ακόλουθους. Κερδίστε likes & shares

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Η σωστή διαχείριση και η καθημερινή ανανέωση βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεων και του τζίρου σας

Δείτε τον τρόπο που κάνουμε την διαχείριση

Κάθε post που δημιουργεί η ομάδα μας περνάει από τα παρακάτω άτομα

Marketeer

Είναι ο υπεύθυνος χάραξης της στρατηγικής

copywriter

Copywriter

Είναι ο υπεύθυνος για τα κείμενα που θα γραφτούν στην δημοσίευση

designer-freelance-occupation-avatar-512

Designer

Είναι ο υπεύθυνος για τις εικόνες και τα βίντεο που θα δημοσιευτούν

Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά

✔ Τα Social Media σήμερα

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε. Ο αριθμός των χρηστών των social media έχει αυξηθεί έως και πάνω από 4 δισεκατομμύρια (το οποίο θα είναι διπλάσιο από ότι ήταν το 2015!). Κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον 8 διαφορετικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- και δεν τους έχουν απλώς, τους χρησιμοποιούν για να αλληλεπιδρούν με φίλους ή με εταιρείες που τους ενδιαφέρουν.

✔ Τι σημαίνει διαχείριση social media

Μέσω των social media πετυχαίνουμε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας, να δημιουργήσετε ένα στοχευμένο κοινό, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του website σας και τελικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Όλα αυτά ακούγονται αρκετά καλά, σωστά; Λοιπόν, από πού ξεκινάς; Μερικές από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε αυτό είναι το Facebook, το Instagram, το Twitter, το LinkedIn και το Pinterest.

✔ Πώς μπορεί μια καμπάνια στα social media να βοηθήσει την επιχείρησή μου;

Σκεφτείτε τον αριθμό των ανθρώπων που είπαμε ότι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα. Με τον ρυθμό αύξησης (και συνεχίζει να αναπτύσσεται) τα κοινωνικά δίκτυα, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα ποσοστό του κοινού -στόχου σας σε αυτές τις πλατφόρμες.

Το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας βοηθά να βάλετε στρατηγικό περιεχόμενο κοινωνικών μέσων ή/και διαφημίσεις κοινωνικής δικτύωσης μπροστά τους, όπου ήδη κάνουν κύλιση και περνούν το χρόνο τους. Αυτό δίνει στην επιχείρησή σας πολύτιμη, εκτεταμένη και στοχευμένη έκθεση.

Διαχείριση Social Media τιμές

Ξεκάθαρες τιμές χωρίς ψηλά γράμματα​| Πλάνα ανάλογα με τις ανάγκες σας

easy Start UP

149 / μήνα
 • 8 post / μήνα
 • Σε ένα κοινωνικό δίκτυο (πχ facebook)
 • Στρατηγική περιεχομένου
 • Μοναδικό περιεχόμενο
 • #hashtags για την επιχείρηση
 • Στατιστικά

easy Professional

249 / μήνα
 • 20 post / μήνα
 • Σε δύο κοινωνικά δίκτυα (πχ facebook & instagram)
 • Στρατηγική περιεχομένου
 • Μοναδικό περιεχόμενο
 • #hashtags για την επιχείρηση
 • Στατιστικά
 • 1 video τον μήνα

easy Boost

399 / μήνα
 • 30 post / μήνα
 • Σε δύο κοινωνικά δίκτυα (πχ facebook & instagram)
 • Στρατηγική περιεχομένου
 • Μοναδικό περιεχόμενο
 • #hashtags για την επιχείρηση
 • Στατιστικά
 • 3 video τον μήνα
 • 10 Instagram stories

Θέλεις κάτι στα μέτρα σου;

Έχεις πιο συγκεκριμένες ανάγκες; Έλα να φτιάξουμε το δικό σου πλάνο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου!

Ελάτε να μιλήσουμε

Η διαχείριση Social Media έχει σχέση με το Digital Marketing τελικά;

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που ακούμε! Η σύντομη απάντηση είναι ότι η διαχείριση social media (social media marketing) είναι μία από τις υπηρεσίες που εμπίπτουν στην ομπρέλα των υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ (digital marketing).

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένας όρος που περιλαμβάνει όλες τις  μεθόδους ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορείτε να εκτελέσετε, συμπεριλαμβανομένου της διαχείρισης Social Media, SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης), διαφημίσεις PPC (πληρωμή ανά κλικ), μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μάρκετινγκ περιεχομένου και πολλά άλλα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η διαχείριση social media είναι μόνο ένα συστατικό στοιχείο που λειτουργεί κάτω από μια μεγαλύτερη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε μια πλήρης υπηρεσία παροχής υπηρεσιών που προσφέρει και διαχείριση social media.

Διαχείριση Social Media με αριθμούς

 • 66% των χρηστών του Facebook

  λένε ότι τους αρέσει ή ακολουθεί μια μάρκα σε αυτήν την κοινωνική πλατφόρμα.

 • 74% των χρηστών του facebook

  δηλώνουν ότι ελέγχουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook κάθε μέρα.

 • 90 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn

  είναι επιρροή ανώτερου επιπέδου, ενώ 63 εκατομμύρια από αυτούς βρίσκονται σε θέσεις λήψης αποφάσεων.

 • Το 90% των χρηστών του Instagram

  λένε ότι ακολουθούν μια επιχείρηση σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο

 • 89% των διαδικτυακών εμπόρων

  δηλώνουν ότι το Instagram ήταν μια πολύ αποτελεσματική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για μάρκετινγκ επιρροής ή influencer marketing.

 • Το 53% των χρηστών δηλώνει ότι αγόρασε

  ένα προϊόν που ανακάλυψαν για πρώτη φορά στο facebook

Πρέπει να είμαι ενεργός σε όλες τις πλατφόρμες social media;

Εάν χρησιμοποιείτε τα social media εδώ και λίγο καιρό, πιθανότατα έχετε δει και αλληλεπιδράσετε με την ανάρτηση ή τη διαφήμιση μιας επιχείρησης- ειδικά αν ήταν μια μάρκα που σας αρέσει! Το κοινό -στόχος σας δεν διαφέρει. Τους αρέσει να ασχολούνται με μάρκες που προτιμούν και εμπιστεύονται. Πώς δημιουργείτε όμως αυτή την εμπιστοσύνη επωνυμίας-καταναλωτή;

Εκεί έρχεται η διαχείριση social media, ή επίσης κοινώς γνωστό ως προώθηση SMM. Αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος ψηφιακού μάρκετινγκ στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και στην εδραίωση της εμπιστοσύνης της μάρκας δημιουργώντας μια σταθερή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επωνυμία σας. Αλλά πραγματικά, πόσο σημαντικό είναι ένα κοινωνικό μέσο για μια επιχείρηση σαν τη δική σας; Δείτε τα παραπάνω στατιστικά!

Τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης Social Media

 • Βελτιώστε την αξιοπιστία σας ως Brand

  Το να έχετε απλά Social Media είναι μια αρχή για να αυξήσετε την αξιοπιστία σας ως Brand. Εάν η επιχείρησή σας δεν έχει λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αν έχει, αλλά δεν ενημερώνεται και βελτιστοποιείται τακτικά, έχει τον ίδιο αντίκτυπο με το να έχετε μια τοποθεσία που είναι κενή, συλλέγοντας σκόνη. Δεν δίνει καλή εντύπωση, δεν κάνει τίποτα για να δημιουργήσει εμπιστοσύνη με τους πιθανούς πελάτες σας και μπορεί να κάνει τους χρήστες να αμφισβητούν εάν η επιχείρησή σας είναι ακόμη λειτουργική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το «έλεγχος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αποτελεί μέρος της διαδικασίας έρευνας για τους αγοραστές σήμερα. Αυτό είναι πόσο σημαντικά είναι τα μέσα Social Media για τις επιχειρήσεις αυτές τις μέρες. Επομένως, εάν συνεργαστείτε με μια εταιρεία διαχείρισης Social Media όπως η EASYMAT για να ανεβάσετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα από το ελάχιστο του να έχετε απλώς έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν λέμε ότι το να έχετε απλώς έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα πόδι προς τη σωστή κατεύθυνση για την αύξηση της αξιοπιστίας σας, φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει η εφαρμογή ενός στρατηγικού, ισχυρού σχεδίου μάρκετινγκ Social Media για την εδραίωση της αξιοπιστίας και της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

 • Προσελκύστε ένα στοχευμένο κοινό

  Η λέξη-κλειδί εκεί είναι στόχευση! Νωρίτερα είπαμε ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι οι περισσότεροι έχουν λογαριασμούς σε πάνω από δύο κοινωνικά δίκτυα. Πρέπει να είστε σε θέση να περιηγηθείτε στη θάλασσα των ανθρώπων στο διαδίκτυο για να βρείτε το συγκεκριμένο κοινό-στόχο σας, επειδή δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια βάση ακολούθων οποιουδήποτε τύπου ατόμου! Θέλετε πιθανούς πελάτες! Πώς λοιπόν το καταφέρνετε αυτό; Ξεκινάτε επιλέγοντας τις κατάλληλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για εσάς. Κάθε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι διαφορετική και ως εκ τούτου προσελκύει διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Για παράδειγμα, οι χρήστες του Facebook είναι αρκετά ομοιόμορφα χωρισμένοι μεταξύ ανδρών και γυναικών, ενώ το Pinterest χρησιμοποιείται περισσότερο από γυναίκες. Επομένως, πρώτα θα θελήσετε να καταλάβετε πώς είναι ο ιδανικός πελάτης σας και από εκεί, μπορείτε να δείτε τις ιδιότητες των διαφορετικών Social Media για να προσδιορίσετε ποιες μπορεί να σας ωφελήσουν καλύτερα. Ποιο κατέχει την πλειοψηφία του κοινού-στόχου σας; Αφού καθορίσετε τις πλατφόρμες Social Media που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε περαιτέρω επιλογές στόχευσης που παρέχονται από κάθε μεμονωμένη πλατφόρμα. Μπορείτε να φιλτράρετε τη βάση χρηστών και τη στόχευση μιας πλατφόρμας κατά δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα, συμπεριφορές και άλλα. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας στα Social Media προβάλλεται στο σωστό κοινό.

 • Άμεση πρόσβαση στους πελάτες σας

  Η διάδραση και οι συζητήσεις συμβαίνουν κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα στα social media. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που τα Social Media έχουν αποδειχθεί τόσο ισχυρά για τις επιχειρήσεις είναι επειδή τους δίνουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους πελάτες τους. Για παράδειγμα, εάν κάποιος αγοράσει ένα φόρεμα από το κατάστημά σας, είναι πιθανό να τραβήξει μια φωτογραφία με αυτό, να το δημοσιεύσει στο Instagram και να προσθέσει ετικέτα στην επωνυμία σας (αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα, αλλά αν συμβαίνει πολύ πιο συχνά από όσο νομίζετε!). Στη συνέχεια, εσείς μπορεί να κάνει like στη φωτογραφία, να τη σχολιάσει, να τη μοιραστεί στο Instagram σας κ.λπ. Αυτό το είδος θετικής αλληλεπίδρασης ενθαρρύνει την αφοσίωση στο brand και δείχνει στους ανθρώπους ότι οι πελάτες σας αγαπούν το brand σας. Ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι συνέβη ένα ατύχημα με την αποστολή και ένας πελάτης σας ενημερώνει σχετικά στα Social Media. Έχετε τη δύναμη να παρέχετε αθόρυβα μια λύση σε αυτόν τον πελάτη και να φροντίζετε τις ανάγκες του μέσω προσωπικών μηνυμάτων στα Social Media προτού πάει και δημοσιεύσει μια αρνητική κριτική για την επιχείρησή σας. Η άμεση πρόσβαση στους πελάτες σας σάς επιτρέπει να διατηρείτε τον παλμό των συμπαθειών και των σημείων πόνου του κοινού-στόχου σας, ενώ αισθάνονται ότι έχουν άμεση γραμμή και σύνδεση με το brand σας, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη τους στο Brand σας.

 • Αυξημένη απόδοση επένδυσης (ROI).

  Το καλύτερο όφελος από όλα! Αν και ναι, η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσανατολίζεται περισσότερο στην ενίσχυση της κορυφής της διοχέτευσης μάρκετινγκ, θέλετε να δείτε ότι αυτοί οι ακόλουθοι τελικά μετατρέπονται σε πελάτες. Αυτό ξεκινά με τη στόχευση των σωστών ατόμων από την αρχή και την αποτελεσματική οικοδόμηση της διαδικτυακής σας παρουσίας με ένα μελετημένο σχέδιο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θέλετε οι προσπάθειές σας για το μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να είναι μάταιες, οπότε εκεί έρχεται η εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως η easymat.gr! Γνωρίζουμε πώς να εστιάζουμε ταυτόχρονα στους ακόλουθους και την αφοσίωση, διατηρώντας ταυτόχρονα τον τελικό στόχο της απόδοσης επένδυσης (ROI).

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την διαχείριση Social Media

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις

Όλα γίνονται σε συνεννόηση από εσάς πρώτα. Συμφωνούμε αμοιβαία για τη στρατηγική & διαχείριση των Social Media και μπορείτε να εγκρίνετε τα πάντα πρίν βγούν στον αέρα. Θα μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας με απρόσκοπτο τρόπο και έτσι απαιτεί πολύ λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Πάρτε περισσότερα για τα χρήματά σας

Δεν θέλουμε να μας πληρώσετε ένα υψηλό ποσό. Προτιμούμε να μας πληρώσετε για το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας και να ξοδέψετε τυχόν πρόσθετο προϋπολογισμό σε διαφημίσεις επί πληρωμή. Αυτό θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσει και εσάς.
Η σχέσεις που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας είναι αμοιβαίας εμπιστοσύνης και έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Συμβάσεις χαμηλού κινδύνου

Δεν υπάρχουν χρονικές δεσμεύσεις. Η υπηρεσία είναι μήνα/μήνα (εκτός εάν επιλέξετε άλλο τρόπο). Εμείς σε κάθε περίπτωση σας παρέχουμε εξαιρετική δουλειά. Οι υπηρεσίες διαχείριση Social Media έχουν αποδειχθεί ότι παράγουν θετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας σε διάφορους κλάδους

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο;

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου


Μιλήστε με έναν συνεργάτη μας μέσω live chat, ζωντανά

Στείλτε μας email ή καλέστε μας από εδώ