Δημιουργία ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε την καινούργια σου ιστοσελίδα με πλήρη υποστήριξη

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας


Στην easymat.gr γνωρίζουμε πως να φτιάχνουμε ιστοσελίδες που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να φέρνουν αποτέλεσμα. Δεν κάνουμε υποχώρηση στην ποιότητα, αλλά μόνο στην τιμή. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα για κατασκευή ιστοσελίδων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πόσο σημαντική είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας;

Με μια λέξη πολύ! Μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ και ένας υπέροχος ιστότοπος έρχονται χέρι-χέρι. Εξάλλου, ο ιστότοπός σας είναι η πρώτη σας αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Θα είναι το κέντρο κάθε διαδικτυακής δραστηριότητας που θα κάνετε. Είτε θα αυξήσει είτε θα μειώσει το κέρδος σας. Και το πιο σημαντικό, είναι όπου μπορείτε να κάνετε ή να σπάσετε την εντύπωση του χρήστη με την επωνυμία σας.

Κάθε φορά που πρόκειται να γνωρίσετε κάποιον νέο – είτε πρόκειται για προσωπικό θέμα είτε για νέο πελάτη, θέλετε πάντα να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση, σωστά; Δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τον ιστότοπό σας διαφορετικά. Εξάλλου, στον σημερινό κόσμο, ο ιστότοπός σας είναι βασικά η πρόσοψη του καταστήματός σας.

Είναι η άμεση αντανάκλαση της επιχείρησής σας. Σκεφτείτε το εξής: Περιηγηθήκατε ποτέ σε έναν ιστότοπο και μείνατε περισσότερο από αυτό που είχατε σκοπό επειδή σας τραβούσε ο σχεδιασμός και η διάταξή του;

Ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι έτσι. Θα πρέπει να έχει κάτι που να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας. Μερικά στοιχεία που θα τους κάνουν να πούν «ουάου».

Είναι λοιπόν ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας πραγματικά σημαντικός σε μια επιχείρηση; ΝΑΙ, γιατί είναι το πρόσωπο της επωνυμίας σας.

Η δημιουργία ιστοσελίδας θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας

Βήματα προς την επιτυχία

Γνωρίζατε ότι το 94% των ανθρώπων κρίνουν μια επιχείρηση με βάση τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους; Είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουν υπόψη όταν αποφασίζουν αν θα σας εμπιστευτούν ή θα σας απορρίψουν. Και αν οι επισκέπτες σας δεν σας εμπιστεύονται, δεν θα συνεργαστούν μαζί σας. Αυτός είναι ο ισχυρός σχεδιασμός ενός ιστότοπου. Εάν το σχέδιο είναι κολλώδες και φαίνεται αντιεπαγγελματικό, τότε θα επηρεάσει άσχημα την εικόνα σας. Μπορεί να τρομάξει τους πιθανούς πελάτες σας. Και σίγουρα δεν θα το ήθελες.

Λοιπόν, ορίστε τι θα κάνουμε. Η διαδικασία σχεδιασμού μας περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου ιστότοπου που θα ενισχύσει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας μέσω των τελευταίων τάσεων στον σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Ας το παραδεχτούμε, εάν τηρείτε τη συνηθισμένη σχεδίαση ιστοσελίδων, ο ιστότοπός σας πιθανότατα θα μοιάζει με τους ιστότοπους των ανταγωνιστών σας. Και αν ο ιστότοπός σας μοιάζει σχεδόν ίδιος με τους ανταγωνιστές σας, οι χρήστες πιθανότατα θα ξεχάσουν την επωνυμία σας τη στιγμή που θα πατήσουν αυτό το κουμπί πίσω. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρές έως μεσαίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Το δεύτερο που ένας επισκέπτης προσγειώνεται στον ιστότοπό σας – σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα – κρατήστε τον κολλημένο στον ιστότοπό σας και βεβαιωθείτε ότι θα έχετε ισχυρό, θετικό αντίκτυπο σε αυτόν. Θα σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας δημιουργώντας ένα σχέδιο προσαρμοσμένο ειδικά για την επωνυμία σας.

Σε τι ωφελεί να έχετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο, εάν ο σχεδιασμός δεν σας βοηθά να διατηρήσετε τους πελάτες σας; Πιθανότατα έχετε συναντήσει μερικούς ιστότοπους των οποίων ο σχεδιασμός είναι τόσο υπέροχος που το μοιραστήκατε με άλλους ανθρώπους. Ορισμένοι ιστότοποι έχουν αυτό το αποτέλεσμα, σωστά;

Όταν ο ιστότοπός σας παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη, οι άνθρωποι πιθανότατα θα θυμούνται και θα προτείνουν την επιχείρησή σας σε άλλα άτομα. Και μην υποτιμάτε τη δύναμη του από στόμα σε στόμα. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερη επισκεψιμότητα και να προσελκύσετε νέους πελάτες με αυτό. Θα δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που θα προβάλλει αυτά που προσφέρετε χρησιμοποιώντας στοιχεία που θα παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Αυξήστε την παρουσία σας στα social media

Πώς σχετίζεται το web design με τα social media; Απλός. Εάν ο ιστότοπος σας προσφέρει διαισθητικά κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τότε θα είναι ευκολότερο για τους επισκέπτες σας να μοιραστούν τους συνδέσμους του ιστότοπού σας στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσο μεγαλύτερος αριθμός κοινοποιήσεων λαμβάνετε, τόσο περισσότερα άτομα θα βλέπουν τους συνδέσμους σας.

Όχι μόνο θα προσεγγίσετε νέο κοινό, αλλά η κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ενισχύσει επίσης τα κοινωνικά σας σήματα, τα οποία φυσικά επηρεάζουν την κατάταξη της μηχανής αναζήτησής σας έμμεσα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που μπορεί να γίνει viral παρέχοντας εύχρηστα σχέδια ιστοσελίδων.

Ήξερες οτι: Πάνω από το 50% των παγκόσμιων διαδικτυακών αναζητήσεων γίνεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων; Οι εποχές που οι ιστότοποι απλώς συρρικνώνονται όταν χρησιμοποιείτε τα smartphone σας έχουν περάσει. Θυμάστε να τσιμπάτε και να μεγεθύνετε κάθε πλευρά ολόκληρης της ιστοσελίδας προσπαθώντας να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε; Σήμερα, αυτό δεν ισχύει πλέον.

Καθώς η Google κυκλοφόρησε τον νέο αλγόριθμο της μηχανής αναζήτησης, η ανταπόκριση σε κινητά δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας θα φορτώσει σωστά σε όλες τις συσκευές, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Θα δημιουργήσουμε μια σχεδίαση ιστού για να διασφαλίσουμε ότι η επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας σε όλες τις συσκευές δεν θα σπαταληθεί.

Θα πρέπει πάντα να το θυμάστε αυτό – δεν είστε η μόνη επιχείρηση με την οποία οι πελάτες μπορούν να συνάψουν συμφωνία. Έχετε πολλούς ανταγωνιστές εκεί έξω που περιμένουν στην ουρά για να κλέψουν τους πιθανούς πελάτες σας. Μην τους δίνετε την ευκαιρία να το κάνουν. Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας θα περάσουν το ταξίδι του αγοραστή με βολικό τρόπο.

Η δομή του ιστότοπού σας πρέπει να είναι εύκολη στην πλοήγηση. Αν χρειαστεί πολύς χρόνος για να βρουν οι χρήστες αυτό που ψάχνουν ή να κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν στον ιστότοπό σας, σίγουρα θα καταλήξει σε υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης και θα μειώσει τις μετατροπές σας. Θα διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας έχει οργανωμένη πλοήγηση, δομή και διάταξη, επομένως ενθαρρύνετε περισσότερη αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας. Επίσης, αυτό θα διευκολύνει τους επισκέπτες σας να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Δημιουργία ιστοσελίδας σε wordpress

Κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες μας στην πιο γνωστή πλατφόρμα την wordpress με ταχύτητα και αξιοπιστία. Με τις έτοιμες επιλογές σε σχεδίαση και φιλοξενία που παρέχουμε δεν υπάρχει δικαιολογία  γιατί να μην φτιάξει κάποιος ιστοσελίδα. Προσφέρουμε ταχύτατες ιστοσελίδες, με πλήρη τεχνική κάλυψη για να μην ανησυχείτε για τίποτα.

Ποιές επιχειρήσεις χρειάζονται δημιουργία ιστοσελίδας;

 • B2B Marketing Business

  Το B2B είναι ένα διαφορετικό τοπίο από το B2C και ο ιστότοπός σας πρέπει να το αντικατοπτρίζει. Οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους καθημερινούς καταναλωτές. Ο ιστότοπός σας μπορεί να βοηθήσει στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης στην επωνυμία και τις υπηρεσίες σας.

 • Υπηρεσίες Υγείας

  Οι άνθρωποι τώρα χρησιμοποιούν την τεχνολογία σχεδόν σε κάθε δραστηριότητα που κάνουν, ακόμη και στον έλεγχο των προγραμμάτων για έναν ιατρικό έλεγχο. Φτιάξτε έναν ιστότοπο που να είναι τόσο πλήρως λειτουργικός που μπορούν να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί σας σε μια στιγμή.

 • Κτηματομεσιτική Εταιρεία

  Η αγορά ή η πώληση ακινήτων είναι μια μεγάλη απόφαση. Οι πελάτες μπορούν να επηρεαστούν εύκολα εάν εσείς ή το χαρτοφυλάκιό σας δεν τους εντυπωσιάσει. Αναδείξτε την πείρα σας και τα ακίνητα που προσφέρετε διαθέτοντας έναν ελκυστικό ιστότοπο.

 • Κτηματομεσιτική Εταιρεία

  Η αγορά ή η πώληση ακινήτων είναι μια μεγάλη απόφαση. Οι πελάτες μπορούν να επηρεαστούν εύκολα εάν εσείς ή το χαρτοφυλάκιό σας δεν τους εντυπωσιάσει. Αναδείξτε την πείρα σας και τα ακίνητα που προσφέρετε διαθέτοντας έναν ελκυστικό ιστότοπο.

 • Καταστήματα ομορφιάς και γυμναστικής

  Όσον αφορά την υγεία και τη φροντίδα του σώματος, εμπιστευόμαστε μόνο τους ειδικούς. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο τόσο όμορφο όσο οι προσφορές σας και θα δημιουργήσετε μια πολύτιμη εμπιστοσύνη επωνυμίας με το κοινό-στόχο σας.

 • Επιχειρήσεις Τροφίμων

  Είναι δυνατόν οι πελάτες να λαχταρούν για τα φαγητά και τα ποτά σας χωρίς να τα έχουν δοκιμάσει ακόμη; Ναι, είναι δυνατό. Κάντε τον ιστότοπό σας αρκετά δελεαστικό με φωτογραφίες και μέσα που σίγουρα θα αφήσουν τους πελάτες να διψάσουν για περισσότερα.

 • Ταξιδιωτικές & Επαγγελματικές Υπηρεσίες

  Μέχρι να μπορέσουν οι πελάτες σας να σας γνωρίσουν προσωπικά, ο ιστότοπός σας αντιπροσωπεύει συχνά την επωνυμία σας στο ενδιάμεσο! Δημιουργήστε έναν ιστότοπο που επιδεικνύει την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό σας για να μετατρέψετε τους υποψήφιους πελάτες σε πραγματικούς πελάτες.

 • Μη κερδοσκοπική οργάνωση

  Ακριβώς όπως οι παραδοσιακές επιχειρήσεις, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χρειάζονται οπωσδήποτε και ελκυστικούς ιστότοπους. Μέσω ενός ενημερωτικού και ενδιαφέροντος ιστότοπου, μπορείτε να διαδώσετε την ευαισθητοποίηση και να ενθαρρύνετε περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη συνηγορία σας.

 • Άλλες Βιομηχανίες

  Αυτές είναι μόνο μερικές από τις βιομηχανίες με τις οποίες έχουμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια σε αυτήν την επιχείρηση, οπότε αν δεν βλέπετε τον κλάδο σας να αναφέρεται εδώ, τότε μην ανησυχείτε! Μπορούμε ακόμα να δημιουργήσουμε έναν σχεδιασμό ιστότοπου που είναι τέλειος για την επωνυμία σας!

Θέλεις μια ιστοσελίδα που θα λατρέψεις;

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε