Marketing

Η καλύτερη ώρα να κάνεις ανάρτηση στο Instagram το 2023

Ως επιχείρηση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την καλύτερη ώρα για ανάρτηση στο Instagram όταν δημοσιεύετε τις αναρτήσεις σας; Φυσικά είναι. Ο χρόνος πρέπει να είναι πάντα σωστός. … Η καλύτερη ώρα να κάνεις ανάρτηση στο Instagram το 2023Διαβάστε Περισσότερα »
Marketing

Marketing Περιεχομένου: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Στοιχηματίζω όταν ακούτε "μάρκετινγκ περιεχομένου", σκέφτεστε ιστολόγια, Twitter, Facebook και viral βίντεο στο YouTube. Ωστόσο, το μάρκετινγκ περιεχομένου υπάρχει πολύ περισσότερο από το Διαδίκτυο. … Marketing Περιεχομένου: Ένας οδηγός βήμα προς βήμαΔιαβάστε Περισσότερα »
Marketing

80/20 Κανόνας μάρκετινγκ: Τι είναι και πώς να το εφαρμόσετε

Οι επιχειρήσεις συχνά αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να εξοικονομήσουν χρόνο και να ενισχύσουν τις πωλήσεις. Η εφαρμογή του κανόνα μάρκετινγκ 80/20 μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν αυτούς τους στόχους. Αν θέλετε να αναπτύξετε μια στρατηγική μάρκετινγκ ή να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κανόνα...
Uncategorized

Digital Marketing VS Παραδοσιακού Marketing: Ποιο παράγει καλύτερη απόδοση επένδυσης;

Ενώ η κατοχή προϋπολογισμού μάρκετινγκ είναι σημαντική για κάθε μικρή επιχείρηση, είναι εξίσου σημαντικό να τον ξοδέψετε στη σωστή κατεύθυνση και να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο. … Digital Marketing VS Παραδοσιακού Marketing: Ποιο παράγει καλύτερη απόδοση επένδυσης;Διαβάστε Περισσότερα »
Marketing

Τι είναι το Digital Marketing; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε | 2022

Είτε πρόκειται για εταιρείες B2B είτε για εταιρείες B2C, το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσετε κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί. … Τι είναι το Digital Marketing; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε | 2022Διαβάστε Περισσότερα »
Social Media

Οδηγός Διαχείρισης Social Media για μικρές επιχειρήσεις

Το μάρκετινγκ μιας μικρής επιχείρησης στα Social Media δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Φαίνεται ότι οι περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι κορεσμένες με περιεχόμενο αυτές τις μέρες.  … Οδηγός Διαχείρισης Social Media για μικρές επιχειρήσειςΔιαβάστε Περισσότερα »
Social Media

Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο TikTok Bio σας

Θέλετε να αυξήσετε τα κλικ από τον σύνδεσμο TikTok στο bio; Ο σύνδεσμος TikTok στο bio μπορεί να είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την οδήγηση της κίνησης στην ιστοσελίδα σας. … Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο TikTok Bio σαςΔιαβάστε Περισσότερα »
Social Media

Ποια Social Media κανάλια πρέπει να χρησιμοποιήσω για να αποκτήσω περισσότερους πελάτες;

Απαντώντας στην πολύ συνηθισμένη ερώτηση: Ποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να χρησιμοποιήσω; … Ποια Social Media κανάλια πρέπει να χρησιμοποιήσω για να αποκτήσω περισσότερους πελάτες;Διαβάστε Περισσότερα »
webdesign

6 Βασικές αρχές για την σχεδίαση ιστοσελίδας

Εσείς έχετε μια σωστή σχεδίαση ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας; … 6 Βασικές αρχές για την σχεδίαση ιστοσελίδαςΔιαβάστε Περισσότερα »
Social Media

Τι είναι η Διαχείριση Social Media και γιατί χρειάζεστε μια εταιρεία

Το ψηφιακό μάρκετινγκ περιλαμβάνει πολλά κομμάτια που πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ενδιαφέρον, να φέρουν δυνητικούς πελάτες και στο τέλος να κλείσουν τις πωλήσεις. … Τι είναι η Διαχείριση Social Media και γιατί χρειάζεστε μια εταιρείαΔιαβάστε Περισσότερα »
Social Media

Αναζήτηση Instagram και πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος

Θέλετε να βρεθείτε πρώτος στην Αναζήτηση Instagram; … Αναζήτηση Instagram και πώς λειτουργεί ο αλγόριθμοςΔιαβάστε Περισσότερα »
Marketing

Πώς να διαφημίσετε μια μικρή επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο

Η διαφήμιση δεν είναι μόνο για μεγάλες, εδραιωμένες εταιρείες. … Πώς να διαφημίσετε μια μικρή επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμοΔιαβάστε Περισσότερα »
Marketing

Ψηφιακό μάρκετινγκ για αρχάριους: 8 στρατηγικές για να ξεκινήσετε

Ψάχνετε για έναν οδηγό ψηφιακού μάρκετινγκ για αρχάριους; … Ψηφιακό μάρκετινγκ για αρχάριους: 8 στρατηγικές για να ξεκινήσετεΔιαβάστε Περισσότερα »
Marketing Social Media

Ιδέες και στρατηγικές μάρκετινγκ για μικρές επιχειρήσεις τα Χριστούγεννα

Ψάχνετε για τις τέλειες ιδέες μάρκετινγκ για την περίοδο των Χριστουγέννων; … Ιδέες και στρατηγικές μάρκετινγκ για μικρές επιχειρήσεις τα ΧριστούγενναΔιαβάστε Περισσότερα »
Marketing

Χρειάζεται η επιχείρησή μου ένα website; 12 λόγοι γιατί χρειάζεται και 5 λόγοι γιατί όχι

Εάν η επιχείρησή σας είναι αρκετά επιτυχημένη, μπορεί να βρείτε πολλούς λόγους για τους οποίους ένας αποτελεσματικό website δεν είναι τόσο σημαντικό για εσάς.Σίγουρα, κατανοείτε την ανάγκη να έχετε κάποια παρουσία στο internet , αλλά μπορεί να μην πιστεύετε ότι ένας αποτελεσματικό website θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά για τη...
Marketing

Τι είναι το Ψηφιακό Μάρκετινγκ ή digital marketing;

Για όσους από εμάς ζούμε και αναπνέουμε τον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ. … Τι είναι το Ψηφιακό Μάρκετινγκ ή digital marketing;Διαβάστε Περισσότερα »
Marketing

6 λόγοι για τους οποίους οι πελάτες δεν αγοράζουν από εσάς

Δεν έχει σημασία πόσο καλός νιώθετε στις πωλήσεις, εάν δεν έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε. Αλλά αν χάνετε συνεχώς πελάτες που θα έπρεπε να έχετε κερδίσει, υπάρχει πιθανώς ένας λόγος - αν όχι αρκετοί. Παρακάτω θα αναφέρουμε τους έξι πιο βασικούς. … 6 λόγοι για τους οποίους οι πελάτες δεν...
Marketing

7 λόγοι που πρέπει να φτιάξεις ιστοσελίδα για την επιχείρηση σου

Την σημερινή εποχή το να μην έχει μια επιχείρηση ιστοσελίδα είναι καταστροφικό. Το πιθανότερο είναι ότι χάνετε πιθανούς πελάτες, που απλά δεν μπορούν να σας ανακαλύψουν. Σύμφωνα με τα παραπάνω η δημιουργία ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία είναι μονόδρομος. … 7 λόγοι που πρέπει να φτιάξεις ιστοσελίδα για...
Marketing

5+1 τρόποι για να προβάλεις την επιχείρηση σου Δωρεάν

Η προβολή της κάθε επιχείρησης, είναι ένα από τα βασικότερο σημεία της επιτυχίας της. Η διαφήμιση για πολλούς θεωρείτε ως μια μορφή επένδυσης ή εξόδου. Κατά ένα τρόπο ισχύει αλλά όπως είπαμε είναι ζωτικής σημασίας τις περισσότερες φορές. Παρακάτω θα αναλύσουμε 5+1 τρόπους που μπορείτε να προβληθείτε ΔΩΡΕΑΝ. … 5+1...
Marketing

Έχεις ασφαλιστικό γραφείο; Τότε χρειάζεσαι και ένα website!

Το ερώτημα που αναδύεται στο μυαλό των περισσότερων ασφαλιστικών πρακτόρων είναι: «Χρειάζομαι έναν ιστότοπο για την επιχείρησή μου;» … Έχεις ασφαλιστικό γραφείο; Τότε χρειάζεσαι και ένα website!Διαβάστε Περισσότερα »
1 2