Φωτογράφιση καταστημάτων & Προϊόντων Κρήτη

Επαγγελματική φωτογράφιση καταστημάτων, προϊόντων & ξενοδοχείων

ΧΤΙΣΤΕ ΤΟ BRAND ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Φωτογράφιση προϊόντων Κρήτη

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι που διαθέτουμε θα σας βοηθήσουν να δείξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προϊόν σας ή τους χώρους σας. Χρειάζεστε εξαιρετικές φωτογραφίες; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Χρειάζεστε μια τυπική φωτογράφιση;

Εδώ είναι η αλήθεια.

Δεν έχει σημασία πόσο καλό είναι το προϊόν σας, αν φαίνεται κακό τότε κανείς δεν θα ενδιαφέρεται για αυτό. Έτσι, το πρώτο βήμα για κάθε μάρκα είναι να τραβήξει την προσοχή. Οι εικόνες που θα ανέβουν στην ιστοσελίδα σας ή στα Social Media κάνουν ακριβώς αυτό. Η επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων μεταδίδει στο κοινό σας ότι παίρνετε το Brand σας στα σοβαρά. Χτίζει γρήγορα εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι θα μπορούν να επεξεργαστούν εάν τους αρέσει η εικόνα μιας μάρκας σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο – που είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να επεξεργαστεί τις εικόνες.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα οπτικά στοιχεία μπορούν να χαλάσουν την πώληση των προϊόντων σας. Οι επιχειρήσεις που αφιερώνουν χρόνο για να αναπτύξουν επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων θα είναι αμέσως ένα βήμα πάνω από οποιονδήποτε ανταγωνιστή που δεν το κάνει.

Η τυπική φωτογραφία προϊόντος εστιάζει στη λήψη εικόνων που αποτυπώνουν την ουσία του προϊόντος, της ετικέτας και της συσκευασίας. Η τυπική φωτογραφία προϊόντων μας μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ορισμένες δημοφιλείς περιπτώσεις χρήσης είναι σε ιστοσελίδες, διαφημιστικές πινακίδες, έντυπα μέσα στο κατάστημα, διαφημίσεις περιοδικών και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Κάντε κλικ εδώ για να μιλήσετε με έναν εμπορικό φωτογράφο της ομάδας μας στην Κρήτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 • Ερωτηματολόγιο Πελάτη

  Το πρώτο βήμα στη διαδικασία μας είναι να μάθουμε την επιχείρησή σας. Είναι σύνηθες για όλους τους νέους πελάτες να συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο όπου θα συλλέγουμε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα σας. Σε αυτή τη φάση, θα αρχίσουμε να αξιολογούμε το εμπορικό σήμα, τους ανταγωνιστές και τους στόχους σας για τη φωτογραφία του προϊόντος σας. Ζητάμε από τους πελάτες μας να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η λήψη του προϊόντος είναι επιτυχής. Όσο περισσότερες πληροφορίες γνωρίζουμε εκ των προτέρων τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία για όλους.

 • Συντονισμός Φωτογράφισης

  Ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών επαγγελματικής φωτογράφισης προϊόντων μας στην Κρήτη είναι ο συντονισμός της λήψης. Μας αρέσει να οργανώνουμε και να συντονίζουμε, ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε ξεκάθαρα το όραμά σας και να το μεταφέρουμε. Πιστεύουμε στο σχέδιο marketing και το εκτελούμε στην εντέλεια. Σε αυτό το βήμα της διαδικασίας, καθορίζουμε πώς θα λαμβάνουμε προϊόντα, ποια σκηνικά θα χρειαστούμε, μοντέλα/ ηθοποιούς, τοποθεσίες, χρονοδιάγραμμα και τι είδους πλάνα χρειαζόμαστε. Ο συντονισμός θα ποικίλλει ανάλογα με το σχέδιο που θα αποφασίσετε να επιλέξετε μαζί μας.

 • Φωτογράφιση προϊόντος ή χώρου

  Αφού έχουμε συντονίσει το γύρισμα, τότε είναι ώρα να βγούμε ζωντανά. Ένας από τους εμπορικούς φωτογράφους μας στην Κρήτη θα αρχίσει να στήνει τη φωτογράφιση. Βεβαιωνόμαστε ότι ανάβει ο σωστός φωτισμός, όλα τα στηρίγματα είναι προετοιμασμένα, τα μοντέλα γνωρίζουν ότι οι βασικές λήψεις και ο εξοπλισμός είναι πλήρως λειτουργικός. Συνήθως, για τη φωτογραφία προϊόντων μας στην Κρήτη, υπάρχει πάντα ένας κύριος και βοηθός φωτογράφου στη λήψη. Αυτό μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι αποτυπώνεται κάθε λεπτομέρεια και ότι τηρείται αυστηρά το χρονοδιάγραμμα.

 • Διαδικασία επεξεργασίας

  Οι ακατέργαστες εικόνες καταγράφονται κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να κάνουμε βασική επεξεργασία στις ακατέργαστες εικόνες. Οι ικανότητές μας στο μοντάζ είναι ατελείωτες. Έχουμε τις δεξιότητες να τοποθετούμε εικόνες σε διαφορετικά φόντο/τοπία, να κάνουμε τις εικόνες διαφανείς, να προσθέτουμε λογότυπα και πολλά άλλα. Η έκταση της επεξεργασίας μας θα ποικίλλει ανάλογα με το πακέτο φωτογραφίας προϊόντος που έχετε επιλέξει.

 • Τελικές λήψεις προϊόντων

  Μετά τη διαδικασία επεξεργασίας, σας παραδίδουμε όλες τις εικόνες σε έναν διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης όπως το Dropbox ή το Google Drive. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης για 30 ημέρες. Συνιστούμε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο για ασφαλή αποθήκευση.

Οφέλη από τη φωτογράφιση προϊόντων

Εδώ είναι ένα γεγονός.

Χρειάζεται περισσότερος χρόνος στον εγκέφαλο για να επεξεργαστεί πληροφορίες που βασίζονται σε κείμενο ή λεκτικές πληροφορίες. Εν τω μεταξύ, ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία μη λεκτικών, οπτικών εικόνων είναι 0,25 δευτερόλεπτα. Όταν εξετάζετε όλα όσα επεξεργάζεται ο εγκέφαλος κάθε δευτερόλεπτο από τη γλώσσα του σώματος, τα σημάδια του προσώπου, τους ήχους κ.λπ.… είναι κατανοητό γιατί ο εγκέφαλός μας δίνει προτεραιότητα στις εικόνες έναντι του κειμένου. Έτσι, σε μια στιγμή οι καταναλωτές θα αποφασίσουν αν θα τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν με τη δουλειά σας.

Η φωτογραφία του προϊόντος σας λέει στους ανθρώπους ότι είστε αξιόπιστοι με υψηλά πρότυπα;

Μετά από περισσότερες από 1.000+ διαφημιστικές καμπάνιες για τους πελάτες μας, καταφέραμε να καταλήξουμε σε βέλτιστες πρακτικές για τη φωτογραφία προϊόντων. Είναι σαφές ότι οι εικόνες που είναι φωτεινές, υψηλής ποιότητας και ζωντανές (υψηλής ενέργειας) έχουν την καλύτερη απόδοση. Ειδικά σε σύγκριση με εικόνες που είναι σκοτεινές, μέτριας ποιότητας και χαμηλής ενέργειας.

Η φωτογραφία προϊόντων βοηθά στην πρόκληση συγκεκριμένων συναισθημάτων που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το κοινό σας. Εάν χρειάζεστε εικόνες προϊόντων, σκεφτείτε να προσλάβετε την ομάδα φωτογραφίας προϊόντων μας στην Κρήτη. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω και προγραμματίστε ένα ραντεβού με έναν από τους εκπροσώπους επιχειρηματικής ανάπτυξης.  

Πουλήστε περισσότερα προϊόντα τώρα με την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προγραμματίσετε άμεσα μια κλήση μαζί μας.


Μιλήστε με έναν συνεργάτη μας μέσω live chat, ζωντανά

Στείλτε μας email ή καλέστε μας από εδώ