Θέλετε τα Like να πέφτουν βροχή;

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας άμεσα, μέσα από τα Social Media. 

Αναπαραγωγή Βίντεο

Οι Social Media Experts μας είναι εδώ

Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα;

Οφέλη από την σωστή αξιοποίηση των Social Media

Προηγμένη στόχευση

Στοχευμένες διαφημίσεις σε πιθανούς πελάτες

Άμεση πρόσβαση σε πελάτες

Μετατρέψτε τους ακόλουθους σε πιστούς πελάτες

Αναγνωριση & αξιοπιστια

Δημιουργήστε καλύτερη αναγνωρισιμότητα για το brand σας

Χαμηλότερο κόστος διαφήμισης

Κατά μέσο όρο με 1€ προσεγγίζεται 1.000 εμφανίσεις

Προηγμένη στόχευση

Στοχευμένες διαφημίσεις σε πιθανούς πελάτες

Αναγνωριση & αξιοπιστια

Δημιουργήστε καλύτερη αναγνωρισιμότητα για το brand σας

Άμεση πρόσβαση σε πελάτες

Μετατρέψτε τους νέους σας ακόλουθους σε πιστούς πελάτες

Χαμηλότερο κόστος διαφήμισης

Κατά μέσο όρο με 1€ προσεγγίζεται 1.000 εμφανίσεις

Σωστή χρήση των Social Media

Το social media marketing δεν είναι μονοδιάστατο

Μια υγιής στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ δεν είναι μονοδιάστατη.

Αντίθετα, είναι πολύπλευρο και καλύπτει διάφορα κανάλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες. 

 • Βελτιώστε την αξιοπιστία σας ως εταιρεία
  Το να έχετε λογαριασμούς στα Social Media είναι μια αρχή για να αυξήσετε την αξιοπιστία σας ως επιχείρηση. Εάν η επιχείρησή σας δεν διαθέτει λογαριασμούς στα Social Media ή εάν έχει, αλλά δεν ενημερώνονται και δεν βελτιστοποιούνται τακτικά, έχει τον ίδιο αντίκτυπο με το να έχετε ένα κλειστό κατάστημα που μαζεύει σκόνη. Δεν δίνει καλή εντύπωση, δεν κάνει τίποτα για να δημιουργήσει εμπιστοσύνη με τους πιθανούς πελάτες σας και μπορεί να κάνει τους χρήστες να αμφισβητούν εάν η επιχείρησή σας είναι ακόμη λειτουργική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο “έλεγχος στα Social Media” είναι μέρος της διαδικασίας έρευνας για τους αγοραστές σήμερα. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικά είναι τα Social Media για τις επιχειρήσεις αυτές τις μέρες.

 • Προσελκύστε ένα στοχευμένο κοινό
  Η λέξη-κλειδί εδώ είναι στόχευση! Δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Social Media και οι περισσότεροι έχουν 4 ή περισσότερους λογαριασμούς κατά μέσο όρο. Πρέπει να είστε σε θέση να περιηγηθείτε στη θάλασσα των ανθρώπων στο διαδίκτυο για να βρείτε το συγκεκριμένο κοινό-στόχο σας, επειδή δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια βάση ακολούθων οποιουδήποτε τύπου ατόμου! Θέλετε πιθανούς πελάτες! Πώς λοιπόν το καταφέρνετε αυτό; Ξεκινάτε επιλέγοντας τις κατάλληλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για εσάς. Κάθε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι διαφορετική και ως εκ τούτου προσελκύει διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Για παράδειγμα, οι χρήστες του Facebook είναι αρκετά ομοιόμορφα χωρισμένοι μεταξύ ανδρών και γυναικών, ενώ το Pinterest χρησιμοποιείται περισσότερο από γυναίκες. Επομένως, πρώτα θα θελήσετε να καταλάβετε πώς είναι ο ιδανικός πελάτης σας και από εκεί, μπορείτε να δείτε τις ιδιότητες των διαφορετικών πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προσδιορίσετε ποιες μπορεί να σας ωφελήσουν καλύτερα.

 • Άμεση πρόσβαση στους πελάτες σας
  Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που τα Social Media έχουν αποδειχθεί τόσο ισχυρά για τις επιχειρήσεις είναι επειδή τους δίνουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους πελάτες τους. Για παράδειγμα, αν κάποιος αγοράσει ένα φόρεμα από το κατάστημά σας, είναι πιθανό να τραβήξει μια φωτογραφία με αυτό, να το δημοσιεύσει στο Instagram και να προσθέσει ετικέτα του καταστήματος σας (αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα, αλλά συμβαίνει πολύ πιο συχνά από όσο νομίζετε!). Στη συνέχεια, εσείς με τον λογαριασμό σας μπορεί να κάνετε like στη φωτογραφία, να την σχολιάσετε, να τη μοιραστείτε στο Instagram σας κ.λπ. Αυτό το είδος θετικής αλληλεπίδρασης ενθαρρύνει την αφοσίωση του brand σας και δείχνει στους ανθρώπους ότι οι πελάτες σας αγαπούν την επιχείρηση σας.

 • Αυξημένη απόδοση επένδυσης (ROI)

  Το καλύτερο όφελος από όλα! Όλες οι ενέργειες που κάνουμε στα Social Media σαν σκοπό έχουν να μετατρέψουν τους ακόλουθους σε πελάτες. Αυτό ξεκινά με τη σωστή στόχευση των σωστών ατόμων από την αρχή και την αποτελεσματική οικοδόμηση της διαδικτυακής σας παρουσίας με ένα μελετημένο σχέδιο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θέλετε οι προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης να είναι μάταιες, οπότε εκεί έρχεται μια διαφημιστική εταιρεία όπως η EASYMAT! Γνωρίζουμε πώς να εστιάζουμε ταυτόχρονα στους ακόλουθους και την αφοσίωση, διατηρώντας παράλληλα τον τελικό στόχο της απόδοσης επένδυσης (ROI).

Με τα Social Media θα κερδίσεις ακόμα...

Ενδυνάμωση Brand Name

Η αναγνωρισιμότητα του brand σας είναι απαραίτητη, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Σας επιτρέπει να καθιερώσετε την εταιρεία σας ως μια αξιόπιστη πηγή στον κλάδο σας και επίσης βοηθά στη δημιουργία αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών σας και του brand σας! Οι ακόλουθοι, η δέσμευση και η εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία είναι αυτά που τελικά μετατρέπουν δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις.

Αύξηση επισκεψιμότητας

Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τους δυνητικούς πελάτες της ιστοσελίδα σας

Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε υπηρεσίες, μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσετε δυνητικούς πελάτες προκειμένου να επιτύχετε πωλήσεις. Χρησιμοποιούμε πλατφόρμες διαφημίσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την εκτέλεση καμπανιών που βασίζονται σε δυνητικούς πελάτες (οι οποίες βελτιστοποιούνται ειδικά για κατάλληλους δυνητικούς πελάτες). Εάν έχετε ένα eshop ή μια επιχείρηση που βασίζεται σε πιο άμεσες πωλήσεις, θα εξακολουθήσουμε να χρησιμοποιούμε τα Social Media (θα τις χρησιμοποιήσουμε απλώς για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να κατευθύνουμε τις μετατροπές αντί για δυνητικούς πελάτες).

Απόδοση επένδυσης

Ενθαρρύνετε την απόδοση επένδυσης (ROI).

Αυτό προσπαθούμε όλοι, έτσι δεν είναι; Εκτός από την αύξηση της αρχικής επισκεψιμότητας, οι διαφημίσεις κοινωνικών δικτύων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την επαναστόχευση διαφορετικών κοινών που έχουν ήδη επαφή με το brand σας (επισκέπτες website, υπάρχοντες πελάτες, λίστα email, αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.). Επειδή οι άνθρωποι συνήθως χρειάζεται να αλληλεπιδράσουν με ένα brand πολλές φορές πριν αγοράσουν από αυτό, η επαναστόχευση ή remarketing είναι συνήθως ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχουμε αυτές τις πωλήσεις που θέλουμε.

Μαζί θα πετύχουμε στα Social Media

Στόχος μας είναι η επιτυχίας σας

Έχετε έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού για τους λογαριασμούς σας

Θα σας ανατεθεί ένας αποκλειστικός διαχειριστής για τους Social Media λογαριασμούς σας, ώστε να αναπτύξετε τη στρατηγική σας και να την εκτελέσετε. Αυτό το άτομο θα μάθει την επιχείρησή σας και θα είναι η κύρια επαφή σας. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά μέσω email ή να προγραμματίζετε μια κλήση τη στιγμή που είναι βολική και για τους δυο μας.

Αναπτύξτε μια στρατηγική Social Media που θα είναι συγκεκριμένη για την επιχείρησή σας

Το πρώτο βήμα που θα κάνουμε με την καμπάνια σας στα μέσα Social Media είναι να πραγματοποιήσουμε έρευνα και να αναπτύξουμε τη στρατηγική σας. Θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ανάλυση, θα αναπτύξουμε την περσόνα του αγοραστή και θα καθορίσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική περιεχομένου. Θα αναπτύξουμε επίσης διαφημιστικές στρατηγικές για τις καμπάνιες σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναρτήσεις ελκυστικού περιεχομένου

Μόλις συμφωνήσετε σχετικά με τη στρατηγική των Social Media που αναπτύσσουμε, θα ξεκινήσουμε την εκτέλεση. Θα αναπτύξουμε αναρτήσεις στα Social Media που είναι μοναδικές για την επιχείρηση σας. Για διασφάλιση ποιότητας, αυτό το περιεχόμενο μπορεί να προετοιμαστεί σε ένα μηνιαίο ημερολόγιο περιεχομένου. Θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε και να εγκρίνετε πριν εμφανιστεί οτιδήποτε στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφορά και Επικοινωνία

Ο διαχειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ετοιμάζει μηνιαίες αναφορές για να τις ελέγχετε. Θα έχετε επίσης πρόσβαση 24/7 στο λογισμικό αναφορών μας για να δείτε την πρόοδο της καμπάνιας σας σε πραγματικό χρόνο. Όσον αφορά τις συναντήσεις, μπορούμε να προγραμματίσουμε εβδομαδιαίες, ανά δύο εβδομάδες ή μηνιαίες συναντήσεις για να συζητήσουμε την πρόοδο.

Βελτιστοποίηση Ανάπτυξης και Καθημερινή Συντήρηση

Οι υπηρεσίες Social Media Marketing περιλαμβάνουν καθημερινή διαχείριση και βελτιστοποίηση ανάπτυξης. Παρακολουθούμε όλη τη δραστηριότητα των Social Media (σχόλια, μηνύματα και κριτικές) και στοχεύουμε να απαντήσουμε εντός 24 εργάσιμων ωρών. Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσουμε οργανικές τακτικές (hashtags, follow, διαγωνισμοί κ.λπ.) για να αναπτύξουμε τα κανάλια σας στα Social Media.

Δείτε μερικά παραδείγματα

Από τον τρόπο που κάνουμε διαχείριση

Τιμές διαχείρισης Social Media

Πλάνα ανάλογα με τις ανάγκες σας

199€

ανα μηνα

269€

ανα μηνα

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο;

Συχνές ερωτήσεις για την διαχείριση Social Media

Θα σας ανατεθεί ένας αποκλειστικός διαχειριστής για τους λογαριασμούς σας στα Social Media, ο οποίος θα είναι η κύρια επαφής σας. Αυτό το άτομο είναι εκπαιδευμένο στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είναι πιθανό να έχει εμπειρία εργασίας με πελάτες παρόμοιους με τον κλάδο σας.

Θα μάθουμε για την επιχείρησή σας στέλνοντάς σας ένα εμπεριστατωμένο ερωτηματολόγιο για να συμπληρώσετε και μιλώντας μαζί σας σε μια κλήση επιβίβασης.

Όχι, δεν χρειάζεται να μας παρέχετε περιεχόμενο, αλλά αν έχετε περιεχόμενο, θα χαρούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Από εσάς θα χρειαστούμε σίγουρα φωτογραφίες του χώρου και τον προϊόντων.
Για να αυξήσουμε τους ακόλουθούς σας, θα χρησιμοποιήσουμε τόσο οργανικές όσο και επί πληρωμή προσεγγίσεις. Οι προσεγγίσεις επί πληρωμή χρειάζονται διαφημιστικό προϋπολογισμό.
Ναι, ο διαχειριστής του λογαριασμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα παρακολουθεί τις σελίδες για σχόλια, μηνύματα και κριτικές.

Μπορείτε να περιμένετε ότι οι ακόλουθοί σας, η αφοσίωση και η επισκεψιμότητα του website σας θα αυξάνονται μηνιαίως.

Υπάρχει μια εφάπαξ χρέωση ρύθμισης για να σας ρυθμίσουμε τους διαφημιστικούς λογαριασμούς και τις καμπάνιες σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο!

Our clients say

"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Hilary Leigh
Developer
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Hall Read
Designer
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Quintin Angus
Designer
"Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo"
Jillie Tempest
Developer