5+1 τρόποι για να προβάλεις την επιχείρηση σου Δωρεάν

Η προβολή της κάθε επιχείρησης, είναι ένα από τα βασικότερο σημεία της επιτυχίας της. Η διαφήμιση για πολλούς θεωρείτε ως μια μορφή επένδυσης ή εξόδου. Κατά ένα τρόπο ισχύει αλλά όπως είπαμε είναι ζωτικής σημασίας τις περισσότερες φορές. Παρακάτω θα αναλύσουμε 5+1 τρόπους που μπορείτε να προβληθείτε ΔΩΡΕΑΝ.


Καταχώρηση επιχείρησης σε ένα Ηλεκτρονικό οδηγό

Η μέθοδος αυτή είναι δωρεάν και θα σε βοηθήσει να προβληθείς σε ένα κοινό που ψάχνει την επιχείρηση σου εκείνη την στιγμή. Μέσω των τοπικών αναζητήσεων μπορεί να κερδίσει νέους πελάτες, χωρίς κόπο.

Η παρακάτω πληροφορία σίγουρα θα σου φανεί σημαντική:

Το 46% των συνολικών αναζητήσεων στη Google αφορά σε τοπικές αναζητήσεις, ενώ το 97% των χρηστών έψαξε online για να βρει κάποια τοπική επιχείρηση.


Δημιούργησε ένα blog μέσω της ιστοσελίδα σου και μοιράσου περιεχόμενο

Μια επίσης ανέξοδη λύση είναι η συνεχής ενημέρωση του blog σου, με θέματα που έχουν σχέση με την επιχείρηση σου. Δημιούργησε χρήσιμο περιεχόμενο πάνω στον τομέα σου και δείξε στον κόσμο και στους πελάτες σου ότι είσαι εξειδικευμένος σε αυτό που λες.

Email marketing

Από τις πιο αποδοτικές μεθόδους προβολής της επιχείρησης σας. Μπορείς να ξεκινήσεις στέλνοντας email στους πελάτες σου για ενημέρωση και προσφορές, αλλά και να ζητήσεις το email πιθανών πελατών που ενδιαφέρονται για την υπηρεσία/προϊόν σου.

Social Media

Είναι περιττό να πούμε πόσο σημαντική είναι η συνεχής υπενθύμιση και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σου, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Εάν δεν γνωρίζεις πως θα μπορούσε να σε οφελήσει το social media marketing, επικοινώνησε μαζί μας και θα σε καθοδηγήσουμε και θα σου προτείνουμε λύσεις.

Youtube marketing

Το youtube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά την google. Πάρα πολύς κόσμος ψάχνεις λύσεις για καθημερινά προβλήματα μέσω youtube. Εάν έχεις κάποια υπηρεσία ή προϊόν που δίνει λύσεις, τότε φτιάξε τα δικά σου βίντεο και ανέβασε τα ΔΩΡΕΑΝ ώστε να βοηθήσεις κόσμο να σε ανακαλύψει.

Βελτίωση SEO ιστοσελίδας

Σίγουρα όλοι θα έχετε ακούσει για την έννοια του SEO. Το seo αφορά την βελτιστοποιήση της ιστοσελίδας μας ως προς τις μηχανές αναζήτησης και κατά συνέπεια όταν μας αναζητάνε να είμαστε στις πρώτες σελίδες. Σίγουρα είναι από τις καλύτερες και ανέξοδες μορφές διαφήμισης.

Φυσικά βασικό προαπαιτούμενο για να δουλέψουν οι παραπάνω μέθοδοι, είναι να έχετε δημιουργήσει την δική σας ιστοσελίδα. Εάν και εσείς θέλετε να αποκτήσετε σήμερα την δική σας ιστοσελίδα ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − 2 =