Έχεις ασφαλιστικό γραφείο; Τότε χρειάζεσαι και ένα website!

Περιεχόμενα

Το ερώτημα που αναδύεται στο μυαλό των περισσότερων ασφαλιστικών πρακτόρων είναι: «Χρειάζομαι έναν ιστότοπο για την επιχείρησή μου;»

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ένα μα φυσικά και «Ναι!». Εάν είστε ασφαλιστικός πράκτορας, τότε ναι, χρειάζεστε ένα website. Τα κύρια οφέλη από την ύπαρξη website για το ασφαλιστικό σας προϊόν είναι:

  • Αξιοπιστία – Οι περισσότεροι καταναλωτές πιστεύουν ότι οι μικρές επιχειρήσεις με έναν ιστότοπο είναι πιο αξιόπιστες από αυτές που δεν διαθέτουν ιστότοπο. Η ύπαρξη ενός ιστότοπου δίνει στους πελάτες και τους πιθανούς πελάτες σας μια αίσθηση εμπιστοσύνης και εμπιστοσύνης στα προϊόντα σας.
  • Παραπομπές – Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσω παραπομπών στην ιστοσελίδα σας είναι αμέτρητες. Με έναν ιστότοπο, είναι πιο εύκολο για έναν πελάτη να σας παραπέμψει στους γνωστούς του. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μοιραστεί τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Οι υποψήφιοι πελάτες θα είναι σε θέση να μάθουν περισσότερα για εσάς, να διαβάσουν κριτικές άλλων πελατών και ζητήσουν προσφορά για την ασφάλεια τους. Ακόμα το σκέφτεστε;
  • Διαφήμιση – Με ένα wesbite, μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω του Google Ads ή facebook. Ο κόσμος θα μπορεί να δεί τα πάντα για εσάς με ένα κλίκ, χωρίς να ψάχνει δίχως αποτέλεσμα στις σελίδες/προφίλ του facebook

Ακολουθεί η επόμενη ερώτηση – “Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν ιστότοπο για την επιχείρησή μου;”

Η απάντηση είναι πολύ απλή και γρήγορη. Χωρίς καθόλου κόπο, χωρίς καθόλου τεχνικές γνώσεις και μόνο σε 48 ώρες έχετε την δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα και σε τιμή ΜΟΝΟ 299€.


Θέλεις να μαθαίνεις οτι νέο αφορά το digital marketing, αλλά και μοναδικές προσφορές μόνο για σένα;
Κάνε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο Newsletter μας!


Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =