7 λόγοι που πρέπει να φτιάξεις ιστοσελίδα για την επιχείρηση σου

Την σημερινή εποχή το να μην έχει μια επιχείρηση ιστοσελίδα είναι καταστροφικό. Το πιθανότερο είναι ότι χάνετε πιθανούς πελάτες, που απλά δεν μπορούν να σας ανακαλύψουν. Σύμφωνα με τα παραπάνω η δημιουργία ιστοσελίδας για κάθε επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία είναι μονόδρομος. Οι επιλογές που υπάρχουν πλέον στο διαδίκτυο για να φτιάξει κάποιος ιστοσελίδα είναι αμέτρητες. Σίγουρα η μέθοδος “φτιάξε το μόνος σου” τις περισσότερες φορές κοστίζει πολύ περισσότερο από το να είχατε απευθυνθεί από την αρχή σε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων.


Πάμε να δούμε τους 7 βασικότερους λόγους που πρέπει να φτιάξεις ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου, προκειμένου να αποκτήσετε ένα νέο εργαλείο marketing και προώθησης.

Είστε ανοιχτά 24/7 & 365 ημέρες τον χρόνο

Δεν έχει σημασία εάν δουλεύετε στο γραφείο μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα. Η ιστοσελίδα σας είναι πάντα ανοιχτή για να δεχτεί πιθανούς πελάτες. Οι επισκέπτες μπορούν να σας ανακαλύψουν, να επικοινωνήσουν μαζί σας και να κλείσουν το ραντεβού τους με μερικά κλικ.

Αναβάθμιση της επιχειρηματικής σας εικόνα

Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα τραβάει τα βλέμματα, ενθουσιάζει τον υποψήφιο πελάτη σας και δημιουργεί υποσυνείδητα το αίσθημα της αξιοπιστίας. Σκεφτείτε πόσες φορές απογοητευτήκατε όταν μπήκατε σε μια “απαρχαιωμένη” ιστοσελίδα ή σε ενα μη λειτουργικό eshop. Αντίθετα σκεφτείτε πως νιώσατε όταν είδατε μια ιστοσελίδα ή ένα eshop αντάξιο της επιχείρησης που αναζητούσατε. Το website σας είναι η εικόνα σας στο internet και αυτό πρέπει να το καταλάβετε πολύ καλά.

Γίνεται παγκόσμιοι παίχτες

Δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια όταν είστε στο διαδίκτυο. Μπορεί να σας ανακαλύψει ο οποιοδήποτε, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου πολύ εύκολα. Σκεφτείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν.

 

Υποστήριξη πελατών online

Οι πελάτες σας μπορούν να βρουν βοηθήματα, οδηγούς ή πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν όλο το 24 ωρο με μερικά κλικ.

Αυξήστε το πελατολόγιο σας

Με την κατασκευή ιστοσελίδας αυτόματα η επιχείρηση σας βγαίνει στον στίβο του διαδικτύου. Οι πελάτες σας μπορούν να σας συστήσουν εύκολα και φυσικά νέοι πελάτες μπορούν να μάθουν για εσάς. Μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος πλέον αγοράζει και από το internet και λιγότερο από τα φυσικά καταστήματα. Είτε πουλάτε υπηρεσίες, είτε προϊόντα το website σας είναι μια ασφαλής επένδυση.

Οικονομικό κόστος κατασκευής ιστοσελίδας

Στην easymat δεν κάνουμε παραχωρήσεις την ποιότητα, αλλά στην τιμή. Παρέχουμε από τα πιο αξιόπιστα πακέτα για κατασκευή ιστοσελίδας που ξεκινάνε μόλις από 299€ για δυναμική ιστοσελίδα.

Αποκτάτε business email με το όνομα της εταιρίας σας

Η κάθε επιχείρηση αποκτά business email της μορφής [email protected] και απογειώνει το επαγγελματικό της προφίλ. Σίγουρα το gmail είναι η πιο συχνή λύση, αλλά δεν είναι η επαγγελματική λύση που ψάχνετε.

 

 

Χρειάζεστε βοήθεια με τα Social Media;

✅ Γραφιστικός σχεδιασμός για τα Post
✅ Προσαρμοσμένη στρατηγική μάρκετινγκ 
✅ Προσιτές υπηρεσίες marketing χωρίς μακροπρόθεσμο συμβόλαιο

 

 

Θέλετε βοήθεια για τα πρώτα σας “online βήματα” ; Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά, με email ή με live chat απο την ιστοσελίδα μας.

 


Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 − four =